tag:blogger.com,1999:blog-404414962876123750.post410457719785339594..comments2024-01-25T02:07:41.874-08:00Comments on ...zdrowe smaki: Jajka marmurkowe- czyli buraczkowo Nataliahttp://www.blogger.com/profile/02040943377539656815noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-404414962876123750.post-14634642207030253762014-04-14T13:50:57.438-07:002014-04-14T13:50:57.438-07:00CHOROBA ALZHEIMERA. MOŻNA Z NIĄ ŻYĆ! *****
ODŻYWI...CHOROBA ALZHEIMERA. MOŻNA Z NIĄ ŻYĆ! *****<br /><br />ODŻYWIANIE PRZY CHOROBIE ALZHEIMERA / OTYŁOŚCI (CHOLESTEROL) / NADCIŚNIENIU / CHOROBACH SERCA: INTELIGENTNE, TAKIE POLECAM. *****<br /><br />1. Jemy niskotłuszczowo czyli: <br />INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU.<br /><br />2. Niskowęglowodanowo, a zatem (energetyczne): <br />NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU. <br /><br />3. Puenta to tabele:<br />IŻ PRODUKTU. <br /><br />P. S. Realizując klasyfikację IŻ, organizm sam wykorzystuje złogi trójglicerydów w żyłach, oczyszczając je. Zwyczajne biologiczne reakcje, które równocześnie eliminują miażdżycę i nadciśnienie, a także cukrzycę typu 2. Spożycie CHLEBA NA OSTEOPOROZĘ-IRL, szprotek wędzonych oraz fasoli czyli produktów o dużej zawartości wapnia wyjaśnia celowość umieszczenia tych produktów jako zalecane.<br /><br />4. Wykluczamy jednak z diety (niezdrowe dla człowieka) tzw:<br />WYSOKIE WĘGLOWODANY TJ. OD 26.01% WZROSTU.<br />Anonymousnoreply@blogger.com